Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring


Boken er skrevet av lege og professor Lars Thore Fadnes, ernæringsrådgiver Nina Cathrine Johansen og Cathrine Birkeland som har spesialisert seg på barnevennlige oppskrifter.Omtaler

Se flere omtaler her


Forhåndssalg av Fra Liten Til Stor – bok & ebok

Fra
Fra liten til stor – alt om plantebasert ernæring

HVEM PASSER BOKEN FOR?

Boken passer for alle som ønsker å spise mer plantebasert. Her får du trygg og forskningsbasert kunnskap om hvordan du best kan sørge for god plantebasert ernæring for deg selv og hele familien; under svangerskap, amming og for barn og unge i forskjellige vekstfaser.

Oppslagsverket kan også være til hjelp om du har en vegetarianer eller veganer i familien og trenger gode råd, kunnskap eller inspirasjon.

Barnehageansatte, lærere, helsesykepleiere og jordmødre, eller andre som jobber med gravide, ammende eller barn hvor kosthold er relevant eller mat blir servert, kan også ha nytte av denne boken.

Bla i boken

Vi har plukket ut 20 sider som en liten preview til deg som viser litt av hvorfor vi er så ekstremt stolte av både designet og innholdet på den nye boka vår.

Den påkostede og forseggjorte eboken kan leses på alle de vanlige ebok-leserene for både PC/MAC, iphone/android og kan enkelt legges opp til din Amazon-kindle konto.

For enkelhets skyld leveres våre ebøker uten kopibeskyttelse, siden vi stoler 100% på våre lesere.

Vi anbefaler selvfølgelig å kjøpe ebok/papir utgaven av boken vår.

Hvis du kjøper begge nå sparer du hele 299 kroner! (Introduksjonstilbud)

Bokens tre deler:

Del 1: Ernæring og helse. Les om næringsstoffer, kosthold for gravide, spedbarn, småbarn og ungdom, idrettsernæring, matvaregrupper, allergi og mageproblemer og mye mer.

Del 2: Hverdagslivets utfordringer og forslag til gode løsninger. Praktiske tips som hva ha i matboksen, bursdagsfeiringer, hvordan andre har løst ulike utfordringer etc.

Del 3: Oppskrifter – 45 sunne veganske oppskrifter som er testet og godkjent av barn i forskjellige aldre.

Phd Lars Thore Fadnes
Phd Lars Thore Fadnes

Lars Thore Fadnes

Lege, spesialist i allmennmedisin og professor ved Universitetet i Bergen. Fadnes har blant annet jobbet med forskning på kostholdsmønstre og hvordan det påvirker sykdom, i tillegg til arbeid som fastlege. Han har tatt doktorgrad med fokus på spedbarnsernæring og sitter for tiden i Nasjonalt råd for ernæring og Norsk forening for allmennmedisins faggruppe for aktivitet og kosthold.

Les mer om Lars her

Nina Cathrine Johansen
Nina Cathrine Johansen

Nina Cathrine Johansen

Mastergrad i ernæring og videreutdanning innen plantebasert ernæring fra T.Colin Campbell Center for Nutrition Studies, Cornell University. Hun jobber til daglig med kostveiledning, er nestleder i PAN – Norge, og har tidligere skrevet boken Plantebasert kosthold sammen med Tanja Kalchenko og Mari Hult (2019).

Les mer om Nina her

Cathrine Birkeland
Cathrine Birkeland

Cathrine Birkeland

Tre egne og to bonusbarn som spiser vegetarisk hjemme, og har i tillegg jobbet i barnehage i mange år og vet hva som kreves av både foreldre og ansatte når det gjelder servering av plantebasert mat i skole og barnehage. Hun er grunnlegger av Grønn Matportal, en blogg med flere tusen følgere og har spesialisert seg på barnevennlig familiemat.

Les mer om Cathrine her